Pages

Tuesday, November 24, 2009

Nike Ballerina & Natrah

Ahad lepas keluar dgn dia. This week katanya nak pegi Kelantan 3 minggu. Ada installation. Tgk ramalan cuaca kata hujan kat sana sampai hari Selasa. Amaran pon dah keluar. Risau la.
Dari minggu lepas nak tgk 2012. Semua penuh. Nanti beli dvd boleh tengok sama-sama. Even aku dah tau cerita dia mcm mana tapi dia nak tgk sgt. Dia belikan kasut untuk aku. Terharu. Kalau difikirkan balik, aku mmg tak suka dia nak belikan macam-macam untuk aku sbb rasa bersalah pula pakai duit dia. Tapi dia kata, ini lah masa dia nak balas semua yg aku dah bagi dulu.
Dulu masa belajar kami sama-sama takde duit. Setiap minggu tgk wayang. Boleh cakap dlm tiap-tiap hari.Berkepit aje. Dinner mesti sama-sama. Dia takde duit. Yelakan, student!
Kawan-kawan penah cakap yang dia nak kat aku sbb di nak kikis duit aku. Padahal aku bukan kaya pon.
Tapi tgk sekarang, bukan nak bangga/berlagak tapi setakat ni alhamdulillah. Aku senang dgn dia. Yakin tapi bukan berharap. Mak pesan jangan berharap dgn manusia nnt kecewa. Berharap dgn Allah s.w.t takkan kecewa.


Nak kawin. Hihi >.<



+++++++++++++++++++++++++++++++++++++



Natrah dah nak main kat IB. Kak Lin ajak tgk. Yayy! Lepas missed Cuci The Musical, hopefully dapat tgk Natrah. Kerja ni tak menentu. Banyak sangat! I need a vacation please. Oh pasal Natrah, tak perlu nak cerita kat sini sbb kita boleh Google hihihi.

Natrah & Ibu Angkatnya; Che Aminah

p/s:doakan aku kekal sampai mati dgn Din .

2 comments:

miss AA said...

aku suke nike itu..cute sgt

nOna aZhar said...

hee din belikan. cute kan.
hmm. tapi aku nye kaki melecet lak pakai smlm.