Pages

Tuesday, September 11, 2018

TUDUNG BAWAL SELESA DARI FAYRAINSPIRE (SAKOORA SQUARE)

Last weekend, kami geng GBSB (Gojes Blogger Supermom & Baby) buat family day 2 hari 1 malam dekat Cyberview Spa & Resort and one of the activities is acara Lucky Draw!! 

YES! 
I am so lucky sebab dapat hadiah lucky draw from FAYRAINSPIRE iaitu tudung bawal sakoora square... 

Malam lucky draw GBSB. YAYY!!
Antara hadiah sponsor and tudung from FAYRAINSPIRE sakoora square bawal spotted!!





Ha jom kita cuci mata warna-warna yang ada :






Cantikkan pilihan warna dia. Ish! rasa nak ada semua warna buat collection. hehehe. Oh, rasanya dia masih ada harga promosi RM29/pcs jimat RM6 dari harga normal RM35. 

Ciri-ciri SAKOORA SQUARE BAWAL:
  • Senang Bentuk (muncung on point)
  • Ironless (Penggunaan iron yg minima, tak perlu stress tekan iron)
  • Material yang sejuk dan tidak jarang
  • Opacity 4/5 (Untuk warna cerah pun insyaAllah tak nampak leher)
  • Bidang besar nak gayakan macam shawl pun cunzz

SAKOORA SQUARE BAWAL
SIZE : BIDANG 50"
MATERIAL : CHIFFON SAKURA
LEMBUT, RINGAN & SEJUK
from
FAYRA INSPIRE

Facebook page : CLICK LINK SINI
Instagram page : CLICK LINK SINI
WhatsApp Msg : 019 802 9889 or CLICK LINK SINI


THANK YOU FAYRA INSPIRE and GOOD LUCK!

2 comments:

wawa yusoff said...

aku tengok ko punya last update 2015.
fuh, ni bukan takat bersawang dah ni.
saka pun boleh duduk! kah3!

acu yuhan said...

hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks